Quest

Van hardware binnen voertuigen wordt steeds meer verwacht. Tegelijkertijd moet de hardware compacter worden en mag het steeds minder vermogen verbruiken. Als antwoord hierop heeft Intemo de Quest computers ontwikkeld.

Toepassingen en mogelijkheden

Onze Quest computers zijn geschikt voor gebruik in voer- en vaartuigen zoals auto’s, motoren en schepen. De Quest computers zijn klein in formaat maar zeer krachtig en kunnen meerdere functionaliteiten ondersteunen. Hierdoor wordt het mogelijk om meerdere boordcomputers te integreren binnen één Quest unit waardoor u veel ruimte en vermogen bespaart.

Quest computers bieden het gemak van remote beheer. U kunt op afstand ten alle tijden de status inzien of een update doorvoeren. Hierdoor hoeft het voertuig niet terug te keren naar de werkbank en kan het gewoon op de weg blijven. Ook op het gebied van fleet management bieden Quest computers veel mogelijkheden. Op deze manier krijgt u inzicht in uitgebreide voertuig en ritinformatie en wordt het technisch beheer en het onderhoud voor u een stuk eenvoudiger.

Quest computers kunnen onder andere met de volgende functionaliteiten ondersteund worden:

  • Plaatsbepaling
  • KAR
  • Navigatie
  • Communicatie
  • Informatievoorziening
  • Toegangscontrole

Doordat al deze functionaliteiten vanuit één unit aangestuurd kunnen worden kan er veel hardware bespaard worden.

Quest bij hulpdiensten

Inmiddels maken verschillende hulpdiensten in Nederland gebruik van Quest computers. De politie maakt gebruik van een multifunctionele plaatsbepalingsunit waarmee zij hun voertuigen real time kunnen traceren. Ook verzorgt de Quest computer de navigatie (via partner CityGIS), de communicatie en de integratie met het systeem van de politie. Naast de politie maken ook een aantal brandweer en ambulanceregio’s gebruik van Quest computers.

Projectoplossingen en samenwerking

Bij het ontwikkelen van Quest computers houden we rekening met de situatie waarin deze gebruikt worden: vaak zijn de computers fanless, hebben ze een extra stevige behuizing, zijn ze bestand tegen trillingen, energiezuinig en starten ze tegelijk met het voertuig op. We zijn flexibel in onze oplossingen: we leveren enkel stuks maar ook complete projectoplossingen met remote management. We ontwikkelen regelmatig samen met onze klanten en ketenpartners van verschillende expertises, waardoor uiteindelijk een perfect afgestemd product ontstaat.
Het resultaat is een gebruiksvriendelijk apparaat, overal waar je maar naartoe gaat.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Intemo aan uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op!