Bezoek Intemo tijdens WOTS 2018

WOTS 2018- 
Binnenkort is het weer zo ver, dan vindt de grootste technologie beurs van de Benelux plaats: World of Technology and Science (WOTS). Intemo nodigt u uit om van 2t/m5 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht een bezoek te brengen aan WOTS. Registratie is geheel gratis!

Wij ontvangen u graag op onze stand 11E078 in hal 11. Kom een kijkje nemen en laat u informeren over de nieuwste embedded systemen voor toepassingen in o.a. fabrieksautomatisering, machine vision, automotive, IoT, industriële electronika, medical en food. Uiteraard zijn ook onze laatste innovaties te zien, onder meer op het gebied van sensoren. Wij vertellen u ook graag over de mogelijkheden op het gebied van maatoplossingen en productontwikkeling.

WOTS bestaat dit jaar uit 5 verschillende delen: World of Automation (waar u ons kan vinden), World of Electronics, World of Motion and Drives, World of Laboratory en Industrial Processing. Circa 500 exposanten zullen aanwezig zijn tijdens WOTS en naar schatting komen er meer dan 20 000 bezoekers af op de beurs. Dit maakt WOTS dé beurs om de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties te volgen.

Meer informatie over WOTS vindt u hier.