Maak uw stad slim en weet wat er speelt

In een slimme stad helpen intelligente elektronische systemen om de stad te beheren en te besturen. Om te voorkomen dat gemeenten investeren in verschillende individuele systemen die moeilijk met elkaar te integreren zijn, heeft Intemo een modulair Smart City-systeem ontwikkeld. Hiermee kunnen gemeenten met slechts enkele functionaliteiten eenvoudig beginnen en later stap voor stap en naar behoefte functionaliteiten toevoegen. Zo zijn er talloze modellen te creëren voor het beheer van de stad en het beheersen van de openbare veiligheid.

KOM IN CONTACT
Maak uw stad slim en weet wat er speelt
Slimme openbare verlichting als basis voor uw Smart City
ONTDEK ONZE CASE

Slimme openbare verlichting als basis voor uw Smart City

Met het slim schakelen, dimmen en kleuren van openbare verlichting kunt u geautomatiseerd reageren op specifieke omstandigheden. Hiermee evolueert de openbare verlichting van functioneel licht via energiebesparing en duurzaamheid naar een verbeterd welzijn. Ons eigen ontwikkelde CityZenZ systeem legt de basis voor een compleet Smart City-systeem. Lees meer over slimme openbare verlichting met CityZenZ.

Bekijk case Bekijk alle cases
PRODUCTEN DIE INNOVATIE STIMULEREN

Numina passantenteller

Met de Numina passantenteller krijgt u inzicht in de hoeveelheid passanten en de wijze waarop die zich voortbewegen. Dit gebeurt zonder dat er privacygevoelige informatie verzameld en vrijgegeven wordt. Als gemeente, wegbeheerder of andere stakeholder helpt deze u bij het verbeteren van de doorstroom van voetgangers, fietsers en auto’s, maar ook bij het bepalen van de hoeveelheid bezoekers in bijvoorbeeld winkelcentra.

Lees meer
Numina passantenteller

Onze Services

Bedrijven en (semi)overheden profiteren al decennialang van onze uitmuntende dienstverlening. Wij vinden het namelijk belangrijk om u te helpen en dat elke technische vraag naar tevredenheid wordt beantwoord.
Wat mag u van ons verwachten?