Innovatie

Innovative Technology in Motion. Bij Intemo staan we op technologisch gebied nooit stil! Wij zijn continue bezig om de markt te voorzien van innovatieve producten die inspelen op problemen waar nog geen oplossing voor bestaat. Wij hebben inmiddels brede ervaring in het ontwikkelen van nieuwe producten, van ideefase tot aan productontwikkeling en van het technisch beheer tot aan service en onderhoud. Wij begeleiden u graag door dit traject om samen tot een oplossing te komen voor u.

Intemo - Quest

Quest computers bieden een unieke hardware oplossing voor in voertuigen. De computers zijn klein van formaat maar beschikken over een krachtige processor waardoor ze meerdere functionaliteiten kunnen ondersteunen. Het technisch beheer wordt met Quest computers vereenvoudigd doordat op ieder moment de status van een unit opgevraagd kan worden, op afstand een update doorgevoerd kan worden en een breed scala aan ritgegevens wordt bijgehouden.
QuestJoseneEcoserverNiteon

Intemo - Josene

Josene sensoren zijn geschikt voor het uitvoeren van metingen en het verzamelen van data in verschillende toepassingen en omgevingen. De sensoren kunnen gekoppeld worden aan open standaarden voor het verzamelen van data. Door het gebruiken van meerdere sensoren binnen een bepaald gebied ontstaat een sensornetwerk waarmee verbanden gelegd kan worden tussen verschillende meetwaarden.
QuestJoseneEcoserverNiteon

Intemo - ECOserver

Op het gebied van serveroplossingen beschikt Intemo over ECOserver. Met deze servers kunt u tot 75% energie en ruimte besparen. Afhankelijk van uw wensen zijn ECOservers te combineren met meerdere van onze embedded computers om tot een complete oplossing te komen.
QuestJoseneEcoserverNiteon