Intemo naar Computex 2019

Van 28 mei tot en met 1 juni vindt Computex plaats in Taipei, Taiwan. Computex is een van ’s werelds grootste ICT & IoT beurzen voor B2B waar bedrijven uit de hele supply chain vertegenwoordigd zijn. Jaarlijks komen er ruim 40 000 bezoekers op af en zijn er ruim 1600 exposanten aanwezig. Dit jaar ligt de focus op de volgende 5 thema’s: AI & IoT, 5G, Blockchain, Innovations & startups, Gaming & XR. Genoeg raakvlak voor Intemo om ook dit jaar weer aanwezig te zijn! Tevens een mooi moment om ook een bezoek te brengen aan onze partners in Taiwan: IEI, DFI en Neousys.

Vanuit Nederland wordt er ook een handelsmissie georganiseerd door onder andere het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Ministerie van Buitenlandse Zaken. Een Nederlandse delegatie zal aanwezig zijn onder leiding van de burgemeester van Eindhoven John Jorritsma. De handelsmissie richt zich met name op InnoVEX, een onderdeel van de Computex waar start-ups de gelegenheid krijgen zich te presenteren aan het grote publiek.

De focus van InnoVEX ligt op innovatieve technologische oplossingen op het gebied van energietransitie, het bouwen van Smart Cities en moderne medische oplossingen. Gezien onze ontwikkelingen op het gebied van IoT en Smart Cities zullen wij ook aanwezig zijn bij een aantal activiteiten van de handelsmissie, onder meer ook op de Holland Startup Lounge. Wij vormen immers vaak de verbinding tussen start-ups en eindgebruikers, door de vertaalslag te maken naar een horizontaal integreerbare oplossing waar zowel gemeenten als burgers profijt van hebben.

Klik hier voor meer info over Computex.
Klik hier voor meer informatie over de handelsmissie naar Innovex.