Intemo op Machinebouw event 2018!

Op 6 december 2018 wordt het jaarlijkse Machinebouw event gehouden. Dit event, dat georganiseerd wordt door het FHI, vindt dit jaar plaats in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Intemo zal met een eigen stand vertegenwoordigd zijn. Op het Machinebouw event komen onder meer machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

Tijdens het machinebouw event worden lezingen gegeven door bedrijven actief in de machinebouw over verschillende thema’s, waaronder: intelligente sensoren, datahandling, motion control, engineering, installatie optimalisatie, voorspellend machine onderhoud en bekabeling. Tussen de presentaties door krijgen bezoekers de mogelijkheid om langs de stands te gaan van de exposanten. Het doel van het event is om toelichting te geven over hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers. Door de grote verscheidenheid aan thema’s zit er voor iedere bezoeker wel een relevant thema tussen. Mis het Machinebouw event dus niet!

Registratie is vanaf nu geopend! Kom gerust een kijkje nemen en breng een bezoek aan de stand van Intemo, wij ontvangen u daar graag!