Intemo op Machinebouw event 2019

Machinebouw event

Op 3 December vindt het Machinebouw event 2019 weer plaats in het 1913 Congrescentrum in Den Bosch. Intemo zal ook dit jaar aanwezig zijn.

 

Sterk netwerk voor machinebouwers

Het Machinebouw event georganiseerd door het FHI is inmiddels toe aan de 6e editie. Ook dit jaar biedt het event een sterke vertegenwoordiging van machinebouwers, producerende bedrijven en OEM’ers. De nieuwste technologieën op het gebied van machinebouw zullen getoond worden, maar liefst 50 exposanten tonen tijdens dit event hun producten en delen hun expertise. Onderwerpen als big data, cybersecurity, deep learning, procesoptimalisatie, modulair bouwen, machine vision, predictive maintenance en bekabeling zullen ruimschoots aan bod komen.

Onze oplossingen voor machinebouwers

Op de stand van Intemo staan onze industriële computer oplossingen centraal. Hier tonen wij de nieuwste producten op het gebied van: rugged embedded computers, GPU-computing, machine vision, Artificial Intelligence, netwerk componenten en panel PC’s. Dit jaar introduceren wij voor het eerst een nieuwe categorie, namelijk een Intelligente supercapacitor power back-up module. Deze supercap biedt een extra zekerheid bij het uitvallen van uw box PC. Dankzij de 8 supercapacitors kan de back-up module tot wel 9250 watt-seconde opslaan. Dit biedt het systeem extra tijd om een back-up te maken zodat er geen data verloren gaat. De supercapacitor heeft een werkend temperatuurbereik van -25 tot 65 °C en een levensduur van wel 10 jaar.

Inschrijving geopend!

Intemo nodigt u van harte uit om naar het Machinebouw event te komen! Het is een uitgelezen mogelijkheid om op één plek de nieuwste technieken en oplossingen te kunnen ervaren en in contact te komen met vele experts uit de machinebouw. Een bezoek brengen aan het Machinebouw event 2019 is geheel gratis! U hoeft zich voor een bezoek alleen te registreren, dat kan eenvoudig via deze link. Kom vooral ook een kijkje nemen op de stand van Intemo. Wij ontvangen u graag om meer te vertellen over onze industriële computer oplossingen en mogelijkheden op het gebied van engineering en OEM/ODM.

Voor meer informatie over het Machinebouw event 2019 kunt u hier terecht. De registratie is vanaf nu geopend. Tot dan!