Licht maar krachtig: nieuwe touch panel PC’s

Touch panel oplossing –

Onze partner DFI introduceert twee nieuwe toevoegingen aan haar touch panel PC range, de KS070-AL en de KS156-AL. Beide panel PCs maken gebruik van Intel Atom® E3900 processoren (ook bekend als Apollo Lake). De panel PCs zijn fanless, uitgerust met IP65 voorzijde, multi-touch scherm en bieden diverse I/O opties. Daarmee zijn de KS070-AL en de KS156-AL uitermate geschikt voor toepassingen in de fabrieksautomatisering, transport en embedded applicaties.

KS070-AL                                                            KS156-AL

IP65 bescherming

Een zware industriële omgeving vergt veel van een panel PC. Stof en vocht zorgen er voor dat het lastig is om een systeem stabiel te laten draaien. Om dit probleem tegen te gaan zijn de KS070-AL en de KS156-AL uitgerust met een IP65 voorzijde waardoor ze stof- en waterdicht zijn. Hierdoor blijven ze zelfs in de zwaarste omgevingen stabiel draaien.

Handschoen vriendelijke multi-touch

Het scherm van KS070-AL en de KS156-AL is voorzien van een handschoen vriendelijke multi-touch. Hierdoor kan het systeem gewoon bestuurd worden terwijl u de werkhandschoenen nog aan heeft. Dit verhoogt de veiligheid en efficiëntie.

Gemakkelijk te integreren

Om de KS070-AL en de KS156-AL toepasbaar te maken voor meerdere omgevingen is er gekozen voor een custom open frame design. Dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te integreren zijn in verschillende omgevingen.

U kunt meer informatie over de KS070-AL lezen, of een offerte aanvragen.

U kunt meer informatie over de KS156-AL lezen, of een offerte aanvragen.

Geïnteresseerd geraakt in deze panel PC’s of een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via live chat, het contactformulier of telefonisch.