Denk aan een Raspberry Pi, maar dan veel krachtiger. Dat is de nieuwe DFI PCSF51 Single Board Computer die sinds enige tijd via Intemo leverbaar is. Deze Single Board Computer is perfect te integreren in toepassingen met beperkte ruimte.

 

Voor veeleisende toepassingen

De PCSF51 heeft een vormfactor van slechts 1.8” en behoort daarmee tot de kleinste moederborden. Ondanks de uiterst compacte afmetingen bevat de PCSF51 een krachtige AMD Ryzen™ R2000 processor voor industriële applicaties, robotica, edge computing en vision-systemen, en dat maakt hem pas echt uniek.

 

Prestaties naar hoger niveau

Deze extreem compacte SBC is slechts 84 x 55 mm groot en daarmee niet groter dan een creditcard. Met de AMD Ryzen™ R2000 processor, een geoptimaliseerd vermogen en scherpe graphics worden de prestaties van de PCSF51 naar een hoger niveau getild ten opzichte van de vorige generatie.

 

Ongekende grafische prestaties

De nieuwe processor verdubbelt het maximale aantal CPU-cores en biedt tot 4 cores en 8 threads. De geoptimaliseerde AMD Radeon™ Graphics en Vega GPU tot 8 CU’s verbeteren de prestaties met 50% vergeleken met de vorige generatie. En met 4K beeldresolutie biedt de kleine PCSF51 ook veelzijdige multimedia mogelijkheden. Daarnaast is de Single Board Computer schaalbaar en compatible via diverse uitbreidingssleuven, waaronder SATA 3.0, USB 3.1 en M.2 uitbreiding.

 

Ideaal voor industriële toepassingen

Door de combinatie van de compacte afmetingen, verwerkingskracht, en het lage stroomverbruik is de PCSF51 speciaal geschikt voor industriële toepassingen. Het kan daarmee direct worden ingebouwd in talloze machines en apparaten, zoals bij industriële automatisering, machine learning, voertuigapparatuur, robotica, enz. En met een product life support tot 10 jaar garanderen wij topprestaties, kwaliteit, en toekomstige reparatie en vervanging.

 

Kenmerken PCSF51

  • 1.8” vormfactor
  • Industrieel jasje met 10 jaar CPU life cycle support
  • Krachtige AMD Ryzen R2000 processor met geïntegreerde AMD Radeon™ Graphics and Vega GPU
  • Zeer geschikt voor A.I., edge, machine vision en robotics toepassingen
  • 4K ondersteuning
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden met SATA 3.0 en M.2 slots
  • Diverse I/O met 1x LAN poort, 2x USB poort en 1x HDMI poort
  • Onboard opslagcapaciteit door eMMC NAND flash memory
  • Tot 8GB DDR4 RAM mogelijk

Aanvullende informatie over de PCSF51 is hier te vinden.

Wilt u meer informatie of de krachtige prestaties van de compacte DFI PCSF51 Single Board Computer zelf ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.