Bezoek Intemo tijdens D&E België

Vanaf nu is de registratie voor het D&E event België geopend! Lijkt het u interessant om in contact te komen met een groot netwerk aan ontwikkelaars en toepassers van embedded systemen? Registreer dan gratis voor een bezoek aan D&E België!

Intemo
Op 7 November 2018 is het te doen in het Technopolis in Mechelen: het Design Automation & Embedded Systems vindt dan voor de tweede keer plaats in België. Intemo is ook aanwezig en zal een presentatie verzorgen in samenwerking met een van onze partners. Op onze stand tonen wij u de nieuwste embedded hardware, onze nieuwste innovaties en gaan we graag met u het gesprek aan over de mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling.

D&E is hét evenement voor ontwikkelaars en toepassers van embedded systemen en elektronica. Leer meer over de laatste technologische ontwikkelingen en kom in contact met andere ontwikkelaars en toepassers. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan D&E België!

Uitgebreid lezingprogramma
Het D&E event bestaat uit 2 onderdelen, een lezingprogramma en een kennisplein. Het lezingsprogramma bevat presentaties van bedrijven uit verschillende technologische branches. Hierbij worden onderwerpen als FPGA, security, Internet of Things, Electronic design & production en embedded systems. De laatste technologieën, ontwikkelingen, kennis en visies worden hier gedeeld met als doel het delen van ervaringen.

Kennisplein
Het kennisplein bestaat uit een grote ruimte waar alle exposanten een stand hebben. Het kennisplein geeft bezoekers de gelegenheid om tussen de presentaties door in contact te komen met de exposanten. Zo is er de ruimte om vragen te stellen en meer informatie te krijgen over de mogelijkheden die exposanten kunnen bieden.

Meer informatie over D&E België vindt u hier.