Voertuigcomputers voor alle hulpdiensten

Als specialist voor voertuigcomputers ontwikkelen en leveren wij al tientallen jaren voertuigcomputers aan hulpdiensten als politie, brandweer en ambulance. Maar ook andere vlooteigenaren, zoals transportbedrijven, wegenwacht en autoverhuurbedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht.
Voertuigcomputers voor hulpdiensten moeten foutloos kunnen functioneren met meldkamers, geografische informatiesystemen (GIS), servers, verkeersregelinstallaties (VRI) en dynamische wegafsluitingen. Daarom zorgen wij voor de complete integratie van alle systeemcomponenten en software. Zo heeft de hulpdienst er geen omkijken naar en is deze direct verzekerd van een compleet en perfect functionerend voertuigsysteem. Lees meer

KOM IN CONTACT
Voertuigcomputers voor alle hulpdiensten
Automotive systemen
ONTDEK ONZE CASE

Automotive systemen

Onze hoogwaardige voertuigcomputers zijn uiteraard geschikt voor zware omstandigheden en standaard voorzien van alle noodzakelijke functionaliteiten. Daar bovenop zorgt onze eigen ontwikkelde software voor extreme beveiliging en de benodigde koppelingen naar systemen van derden. Ontdek hoe ons systeem precies werkt.

Bekijk case Bekijk alle cases
MAAK KENNIS MET

Quest X

De voertuigcomputer van de toekomst. Een fanless computer met een krachtige processor en op maat gemaakte software. Uitgerust met GNSS, CANbus en LTE.

Lees meer
Quest X

Onze Services

Bedrijven en (semi)overheden profiteren al decennialang van onze uitmuntende dienstverlening. Wij vinden het namelijk belangrijk om u te helpen en dat elke technische vraag naar tevredenheid wordt beantwoord.
Wat mag u van ons verwachten?