Werken bij Intemo

Intemo ontwikkelt producten en diensten op het gebied van industriële computeroplossingen, smart city innovaties en automotive systemen. De klant staat bij ons centraal en we denken met hen mee over de technologieën van morgen. Onze producten worden onder andere gebruikt in de machinebouw, voor IoT oplossingen en apparatuur voor plaatsbepaling.

KPN Klasgenoot Intemo

KPN KlasseContact
Zo hebben we voor KPN KlasseContact bijvoorbeeld een apparaat ontwikkeld waarmee zieke kinderen vanuit huis of ziekenhuis contact kunnen houden met hun school. In combinatie met het gebruik van een laptop en het door Intemo ontwikkelde apparaat kunnen zij gewoon de lessen volgen en contact houden met hun leraar en klasgenoten.

 

Word jij onze nieuwe collega?Intemo Kantoor
Om te zorgen dat we onze klanten nu en in de toekomst uitstekende producten en diensten kunnen blijven bieden, zijn we ons team aan het uitbreiden. Ben je op zoek naar een uitdagende baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Kijk dan eens naar onze vacatures.

Teamleider Operations

Software Engineer

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij? Een open sollicitatie naar ons sturen mag altijd. Stuur in dat geval je cv naar HR@intemo.com en geef aan in welk soort functie je geïnteresseerd bent. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een reactie.