Een innovatieve oplossing voor veiligere spoedritten!

Een innovatieve oplossing voor veiligere spoedritten!

In de provincie Limburg heeft Intemo meerdere hulpdiensten voorzien van Quest computers die onder meer KAR (Korte Afstand Radio) functionaliteit bieden. KAR wordt gebruikt voor verkeerslichtbeïnvloeding door voertuigen van hulpdiensten waaronder brandweer en ambulances. Zo kunnen hulpdienstvoertuigen groen licht krijgen tijdens spoedritten, waardoor ze op een veilige en geleidelijke manier op de bestemming aan kunnen komen.

De provincie Limburg, beide veiligheidsregio’s van Limburg, Rijkswaterstaat, hulpdiensten en gemeenten waren op zoek naar een manier om de verkeersveiligheid binnen de provincie te verhogen. Daarbij werd gekeken naar een KAR oplossing voor hulpdienstvoertuigen. Uiteindelijk is er gekozen voor Quest computers van Intemo omdat deze vergeleken met andere aanbieders op de markt een innovatieve oplossing bieden.

Quest computers bieden hulpdiensten, die op zoek zijn naar een innovatieve hardware oplossing voor in voertuigen, een uitkomst. De Quest units zijn klein in formaat en verbruiken weinig vermogen. Door het vermogen om met één unit meerdere functionaliteiten te ondersteunen, kunnen meerdere boordcomputers geïntegreerd worden in het systeem. Dit levert een vermindering van hardware, onderhoud en vermogen gebruik op.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Intemo u kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op!