Privacy

Privacyverklaring Intemo

Inleiding

Deze privacyverklaring van Intemo bevat informatie over hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan. Met deze verklaring hopen wij je duidelijk te maken hoe wij ons privacybeleid uitvoeren, wat jouw rechten en onze plichten zijn met betrekking tot jouw privacy. Mocht je na het lezen van onze verklaring toch nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Intemo

Intemo is leverancier van o.a. industriële computeroplossingen en sensoren. Dit doen wij voor breed uiteenlopende markten. Naast het leveren van standaardoplossingen ontwikkelen we ook onze eigen oplossingen. Om dit uit te kunnen voeren worden jouw persoonsgegevens door Intemo verzameld. In deze privacyverklaring vertellen wij wat we met jouw persoonsgegevens doen, hoe lang we de persoonsgegevens bewaren, welke rechten je hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens en wat we doen om jouw persoonsgegevens te beveiligen.

Doel van gegevens

Gegevens worden door Intemo alleen bewaard als we daar een duidelijk doel voor hebben. We onderscheiden hierin 3 verschillende doeleinden:

  1. Communiceren
    Wanneer je via de website of direct een vraag aan ons stelt en daarvoor het contactformulier invult dan bewaren wij deze gegevens, mits je hiervoor toestemming geeft. We vragen alleen om de benodigde gegevens als naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en emailadres. Dit zijn verplichte velden omdat we zonder deze gegevens onze diensten niet, of slechts gedeeltelijk uit kunnen voeren. We bewaren jouw persoonsgegevens zodat we kunnen reageren op jouw vraag of opmerking. Ook als je op onze website een vraag via de live chat stelt worden jouw gegevens opgeslagen.
  2. Nieuwsbrief
    Bij Intemo schrijven we een aantal keer per jaar een nieuwsbrief die we graag met je delen. De nieuwsbrieven bevatten o.a. informatie over onze producten, uitnodigingen voor beurzen waar we staan, of informatie over actuele ontwikkelingen uit de markt. Ontvang je onze nieuwsbrief liever niet dan kun je gemakkelijk uitschrijven via de uitschrijfknop in de nieuwsbrief.
  3. Statistieken
    Wij maken gebruiken van Google Analytics voor het verzamelen van informatie over onze website waarmee we onze website kunnen verbeteren. Wel hebben we ervoor gezorgd dat de cookies van Analytics volledig geanonimiseerd zijn zodat ze niet verbonden zijn aan jouw naam, bedrijf of emailadres. De gegevens die verzameld worden zijn o.a. de duur van je bezoek aan onze website en welke pagina’s je bekijkt op onze website.

Verwerkers

We maken voor de verwerking van jouw persoonsgegevens gebruik van de volgende verwerkers:

  1. Microsoft Nederland: Microsoft Nederland houdt back-ups bij van alle e-mails die je naar Intemo verzend.
  2. Rocket Science Group (Mailchimp): Wanneer je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief, dan worden jouw gegevens opgeslagen binnen de mail lijst van Mailchimp.
  3. Savvii: Gegevens die je achterlaat op de website komen op de servers van onze website host Savvii terecht.
  4. Spiro: Ter bevordering van onze klantrelaties, maken wij gebruik van een CRM systeem (Spiro).

Bewaar termijn

Jouw gegevens die we verzamelen worden voor een bepaalde tijd bewaard, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van gerelateerde activiteiten. Voor de volgende activiteiten vertellen we hoe lang we de gegevens bewaren.

  1. Communiceren: Wanneer je via de mail, het contactformulier, of live chat op de website contact opneemt met Intemo worden jouw gegevens meegestuurd, waaronder naam, bedrijfsnaam en emailadres. Deze gegevens worden opgeslagen zolang het nodig is met een maximum van 5 jaar.
  2. Nieuwsbrief: Wanneer je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief, dan bewaren we deze gegevens zolang je onze nieuwsbrief wil ontvangen. Wanneer je je uitschrijft voor onze nieuwsbrief dan worden jouw gegevens verwijderd, tenzij er sprake is van een actieve factuurrelatie waardoor we jouw gegevens nog steeds nodig hebben voor het uitvoeren van onze business. Uiteraard ontvang je dan niet langer meer onze nieuwsbrief.
  3. Statistieken: De gegevens die verzameld worden door Google Analytics worden voor onbepaalde tijd opgeslagen door Google. Wij hebben ervoor gezorgd dat jouw gegevens echter anoniem worden verwerkt door Google en dus niet te herleiden zijn naar jou.

Beveiliging

Intemo hecht veel waarde aan het veilig omgaan met persoonsgegevens. Wij streven ernaar jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Daarom hebben we passende organisatorische en technische maatregelen genomen die de beveiliging van jouw persoonsgegevens verhogen. Alle systemen, apparaten, verbindingen en netwerken waar wij mee werken zijn beveiligd. Wanneer je onze website bezoekt en gegevens verstuurd gebeurt dit via een beveiligde verbinding.

Rechten

Jij hebt een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens. Hierbij een overzicht van deze rechten:

  1. Recht op inzage: Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens die door Intemo bewaard worden op te vragen en in te zien. Neem hiervoor contact met ons op en wij sturen je zo snel mogelijk een overzicht van jouw gegevens.
  2. Recht op rectificatie: Zijn jouw gegevens verouderd of wil je een voorkeursinstelling aanpassen? Dan heb je het recht om de gegevens door ons te laten aanpassen. Laat ons weten welke gegevens je wilt wijzigen en wij voeren dit zo snel mogelijk door.
  3. Recht op wissen gegevens: Wil je dat jouw gegevens niet meer door ons bewaard worden? Dan heb je recht op het laten wissen van al jouw gegevens. Wij zorgen er dan voor dat al jouw gegevens worden verwijderd.
  4. Recht op overdracht: Wil je dat alle gegevens die wij van jou bewaren overgedragen worden naar een andere partij? Dan heb je het recht op overdracht. Wij zorgen er dan voor dat alle gegevens die we van jou hebben overzichtelijk overdragen aan de door jou aangedragen partij.
  5. Recht op indienen van een klacht: Als je vindt dat Intemo op een verkeerde manier met jouw gegevens omgaat, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een klacht indienen kan via deze link.
  6. Recht op (tijdelijk) stop gegevensgebruik: Wil je niet langer dat Intemo jouw gegevens gebruikt voor eerder genoemde activiteiten? Dan heb je het recht om het gebruik van jouw gegevens stop te zetten. Intemo zal dan niet langer gebruik maken van jouw gegevens. Ook heb je recht op het tijdelijk stop zetten van gebruik van jouw gegevens.

Plichten

Alle gegevens die Intemo verwerkt zijn gebaseerd op een gerechtvaardigd belang, te verstaan ons commercieel belang. Wij verwerken alleen gegevens met jouw toestemming. Denk hierbij aan het onderhouden van contacten en het aanbieden van producten of diensten, of een nieuwsbrief.

Wanneer het nodig is jouw gegevens te delen met een andere partij dan de verwerkers die eerder genoemd zijn, dan vragen we altijd eerst jouw toestemming voordat we de gegevens delen.

Contactgegevens

0492 547 447 | sales@intemo.com
Marshallstraat 20-24
5705 CN Helmond
KVK: 17087153
BTW nummer: NL8041.64.617.B01