Intemo op innovatiemissie naar New York

12 tot en met 15 mei vindt het Smart City conferentie plaats in New York (SCNY). Intemo neemt deel aan de innovatiemissie om de Nederlandse Smart Cities sectoren op de kaart te zetten in het noordoosten van de VS. Tijdens Smart City New York zullen innovators en beslissers van ruim 500 steden over de hele wereld vertegenwoordigd zijn. Thema’s als stedelijke mobiliteit, resilience en circulaire economie zullen uitgebreid aan bod komen. Vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren zal de Nederlandse inzet vertegenwoordigen in New York.

Intemo zal aanwezig zijn op de Nederlandse booth, waar wij tijdens het programma onder meer een pitch zullen geven. Verder delen wij kennis en praktijkervaring over onze Smart City oplossingen op het gebied van passantentelling, het meten en visualiseren van luchtkwaliteit, slimme straatverlichting en Smart mobility. Tijdens de handelsmissie wordt specifiek gezocht naar schaalbare projecten die te integreren zijn in Amerikaanse steden. De Smart City oplossingen van Intemo sluiten hier goed bij aan, omdat wij altijd streven naar horizontale integratie binnen steden.

Wij kijken enorm uit naar Smart City New York. Mocht u ook aanwezig zijn kom dan vooral even bij ons langs. Hier leest u meer over onze Smart City oplossingen.

Meer informatie over Smart City New York vindt u hier.