Intemo – Innovative Technology in Motion

Marshallstraat 20-24, 5705 CN, Helmond – +31 (0)492 547447

Sinds 1989 is Intemo leverancier van industriële computer oplossingen voor verschillende markten. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot meer dan alleen een leverancier van standaard producten. Gedreven door innovatie ontwikkelen wij al jaren onze eigen unieke producten, waardoor er altijd een oplossing voor u te vinden is.

Intemo zorgt samen met partners voor de realisatie van het Waalkade project in Nijmegen waarbij de luchtkwaliteit rond de Waalkade wordt gemeten. Intemo levert voor dit project speciaal ontwikkelde sensoren die verschillende waarden meten.

2018

Intemo ontvangt erkenning van het Goed Industrieel Ontwerp (GIO) voor het connected bins ontwerp. Onze sensoren meten hoe vol een afvalbak zit, waardoor ophaaldiensten effectievere routes kunnen rijden.

2017

Intemo krijgt de aanbesteding toegewezen voor het uitrusten van alle politievoertuigen in Nederland met een innovatief plaatsbepalingssysteem. Met onze hardware hebben we een multifunctioneel systeem weten te ontwikkelen die volledig geïntegreerd is met het systeem van de politie.

2015

Intemo wint de Dutch Design Award met haar eigen ontwikkelde Klasse Contact unit in opdracht van KPN. KPN had een wedstrijd georganiseerd om een product te ontwikkelen waarmee een chronisch zieke leerling op afstand toch les kan volgen. Intemo won de wedstrijd met deze unit en kreeg hier later de Dutch Award Design voor.

2013

In dit jaar verhuist Intemo naar het huidige pand in de Marshallstraat in Helmond. Het nieuwe pand, dat 600m² groot is, wordt grondig gerenoveerd met onder meer volledige ESD vloeren. Later wordt er nog een nieuw pand gebouwd op hetzelfde terrein. Dit tweede pand, dat 500m² groot is, wordt tegenwoordig gebruikt als magazijn.

2000

In dit jaar is Intemo opgericht! Begonnen in Valkenswaard en later verhuist naar Helmond. Inmiddels heeft Intemo decennia lang ervaring als technische groothandel.

1989