Josene

Intemo heeft ruime ervaring op het gebied van sensorplatformen die van de ideefase tot aan het eindproduct ontwikkeld worden. Heeft u een idee om met sensoren metingen uit te voeren en data te verzamelen? Dan bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden om uw idee te realiseren.

Met de sensoren kan luchtkwaliteit gemeten worden in binnen- en buiten omgevingen. De sensoren meten een breed scala een omgevingsvariabelen waaronder: temperatuur, geluid, CO2, NO2 en fijnstof om een aantal te noemen. De meetwaarden worden elke 10 seconden verzonden en in open standaarden en/of direct gevisualiseerd. Hierdoor ontstaat een bijna real time weergave. Het technisch beheer is eenvoudig uit te voeren door de mogelijkheid de sensoren op afstand te monitoren of updates door te voeren.

Onze sensortechnieken komen reeds voor in ver uiteenlopende toepassingen en omgevingen. Bij elke sensortoepassing zijn andere eisen van belang, bijvoorbeeld op het gebied van meetwaarden, frequentie van data verzenden en levensduur van de sensor. Door een combinatie van innovatief vermogen, kennis en flexibiliteit is Intemo in staat aan de meest uiteenlopende wensen te voldoen.