U komt toch ook naar World of Technology & Science in de Jaarbeurs Utrecht? Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 nemen wij u mee naar slimme oplossingen voor Smart Cities, Industrie en Automotive. U vindt ons in hal 9, stand 9A002 – 9A005.

 

Maak uw stad slim

Met onze intelligente en modulaire Smart City-systemen maken we steden slim, waardoor deze makkelijker te beheren en te besturen zijn. Gemeenten hoeven hiermee niet in verschillende individuele systemen te investeren die moeilijk met elkaar te integreren zijn, maar breiden de functionaliteiten stap voor stap naar behoefte uit. Overtuig uzelf op onze stand en bekijk onze Smart City oplossingen, zoals CityZenz, Josene buitensensoren, Numina passantenteller en de KPN Klasgenoot.

 

Een gezond binnenklimaat

Om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen in bijvoorbeeld volle klaslokalen, sportscholen, kantoortuinen, theaters en de horeca is goede ventilatie belangrijk. Daarnaast kan een slechte luchtkwaliteit in een ruimte sowieso voor fysieke problemen zorgen. Maar wat is goed ventileren en hoe doen we dat op een slimme manier? Het antwoord tonen wij op onze stand: begin met de Jil luchtkwaliteitssensor.

 

Industriële computers
Naast onze custom built industriële computers tonen wij u verschillende standaardoplossingen van uiteenlopende merken. Aangevuld met onze uitmuntende ondersteuning helpt ons uitgebreide assortiment industriële pc’s, displays en onderdelen u te innoveren. Dit varieert van embedded box pc’s tot industriële displays, en van randapparatuur tot industriële tablets. Voor lichte tot extreem zware omstandigheden, en voor elk denkbare toepassing.

 

Automotive

Hulpdiensten als politie, brandweer en ambulance gebruiken al tientallen jaren onze betrouwbare Quest X voertuigcomputers. Maar ook andere vlooteigenaren, zoals transportbedrijven, wegenwacht en autoverhuurbedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht.

U kunt zich hier gratis aanmelden.

Tot ziens op onze stand 9A002 – 9A005.