De eerste box PC met NVIDIA® Tesla ondersteuning

Er wordt steeds meer geëist van AI applicaties. De hoeveelheid data die verwerkt moet worden neemt toe. Tegelijkertijd wordt er verwacht dat het verwerken steeds sneller gebeurd. Als antwoord hierop komt partner Neousys met de Nuvo-7164GC, de eerste box PC die NVIDIA® Tesla P4/T4 ondersteunt.

De Nuvo-7164GC is hiermee uitermate geschikt voor geavanceerde AI inference applicaties. AI Inference is het toepassen van “ geleerde” intelligentie van een getraind neuraal netwerk op nieuwe data en input. Denk hierbij aan video streaming, spraak- en gezichtsherkenning en aanbeveling services. De combinatie van NVIDIA® Tesla P4/T4 met Intell® 8ste generatie processoren maakt de Nuvo-7164GC het ideale platform voor AI inference applicaties.

De Nuvo-7164GC biedt ruimte voor diverse I/O waardoor het systeem veel functionaliteit biedt. Zo beschikt de box PC over een M.2 NVMe interface waardoor schrijf/lees snelheden van 2000mb/s mogelijk zijn. Daarnaast is er onder meer ruimte voor:

  • 6x Gigabit ethernet poorten
  • 4 x USB 3.1 gen2
  • 4x USB 3.1 gen1
  • Tot wel 64 GB DDR-2666
  • VGA/DVI-D/DP poorten

 

De combinatie van het gepatenteerde Cassette en airflow design van Neousys, zorgt ervoor dat de luchtstroom direct langs de heatsink wordt geleid. Hierdoor kan de Nuvo-7164GC zelfs onder 100% GPU gebruik rond de 60°C blijven. De box pc heeft een werkend temperatuurbereik van -25 °C tot 60 °C.

Meer weten over de Nuvo-7164GC? Hier kunt u alle specificaties vinden.

Heeft u interesse in de Nuvo-7164GC? Neem voor meer informatie contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.