Intemo aanwezig op D&E event België 2018!

D&E 2018

Op 7 November vindt het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems (D&E) plaats in Mechelen bij het Technopolis. Intemo zal hierbij als exposant aanwezig zijn met een eigen stand.

Uitgebreid Lezingprogramma

Het D&E event bestaat uit 2 onderdelen, een lezingprogramma en een kennisplein. Het lezingsprogramma bevat presentaties van bedrijven uit verschillende technologische branches. Hierbij worden onderwerpen als FPGA, security, Internet of Things, Electronic design & production en embedded systems. De laatste technologieën, ontwikkelingen, kennis en visies worden hier gedeeld met als doel het delen van ervaringen. Ook Intemo zal een presentatie verzorgen, houdt het lezingprogramma dus goed in de gaten!

Kennisplein

Het kennisplein bestaat uit een grote ruimte waar alle exposanten een stand hebben. Het kennisplein geeft bezoekers de gelegenheid om tussen de presentaties door in contact te komen met de exposanten. Zo is er de ruimte om vragen te stellen en meer informatie te krijgen over de mogelijkheden die exposanten kunnen bieden.

Netwerk van ontwikkelaars

D&E is hét evenement voor ontwikkelaars en toepassers van embedded systemen en elektronica. Leer meer over de laatste technologische ontwikkelingen en kom in contact met andere ontwikkelaars en toepassers. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan D&E België! Een bezoek is geheel gratis. Registreren kan vanaf september.

Breng ook gerust een bezoek aan onze stand, wij ontvangen u graag en vertellen meer over onze laatste ontwikkelingen.