Intemo op Dutch Technology Week

4 t/m 9 juni vindt de 7e editie van de Dutch Technology Week plaats. Tijdens deze week worden innovatieve technologie verhalen gedeeld van de Nederlandse hightech industrie. Intemo is hierbij ook aanwezig.

Onderdeel van de Dutch Technology Week is de hightech ontdekkingsroute. Helmond doet mee aan de hightech ontdekkingsroute en is met een aantal hotspots vertegenwoordigd. Een van deze hotspots is op zaterdag 9 juni op de automotive campus in Helmond. Op deze dag zullen ruim 50 technologische bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio aanwezig zijn. Hier tonen zij de nieuwste innovaties en laten zien wat er allemaal mogelijk is met techniek.

Brainport Smart District Brandevoort zal ook vertegenwoordigd zijn met een aantal technologische ontwikkelingen en innovaties. Een van deze innovaties zijn de sensoren die in Helmond gebruikt worden voor het meten van luchtkwaliteit en leefbaarheid. Op een groot scherm zal getoond worden waar deze momenteel geplaatst zijn.

Intemo zal aanwezig zijn om wat meer over de mogelijkheden van onze sensoren te vertellen. De sensoren die momenteel in Helmond gebruikt worden zijn door Intemo ontwikkeld. Een aantal waarden die gemeet worden zijn CO2, fijnstof en geluid. Maar onze sensoren hebben nog veel meer toepassingen. Geïnteresseerd geraakt? Kom zaterdag 9 juni een kijkje nemen op de automotive campus in Helmond! Wij vertellen u graag meer over onze sensoren en andere innovaties.

Meer informatie over de hotspot in Helmond vindt u hier.

Meer informatie over wat Brainport Smart District Brandevoort gaat tonen vindt u hier.